RABO Clubactie We doen mee!

Vergeet u het niet om u voor 1 maart in te schrijven als RABOlid en zo ons te steunen, het is bijna zover………. dan kunt u half maart uw stem op ons uitbrengen en ons zo verder helpen. Kost u niets en helpt ons verder..

 

Op 31 januari zijn we in Heerde in het dorpshuis ingeschreven voor de RABO CLUBKAS CAMPAGNE.

Op 8 februari ontvingen we bericht dat we definitief deelnemen. Onze campagne is dus nu geopend en U KUNT ER EEN SUCCES VAN MAKEN!

Hoe werkt het ook alweer?  Heeft u een rekening bij de RABO dan kunt u RABO lid worden, eenvoudig via de RABO site, het kost u niets.  Bent u VOOR 1 MAART LID dan kunt u meestemmen Leden ontvangen ook het ledenmagazine Dichterbij!

Wordt dus snel lid als u het nog niet bent.Leden ontvangen uiterlijk 16 maart een brief van de RABO met een uitnodiging om te stemmen. Stemmen kan tot 9 april 2018.

Er zijn vele verenigingen die meedoen,  meer stemmen voor Broken Wings betekent meer geld voor Broken Wings.  Voor de regio N.O.Veluwe  doen veel verenigingen mee, maar er is ook een flink bedrag te verdelen. Doe dus mee,stem op Broken Wings en vraag ook uw vrienden ,buren en kennissen om mee te doen.

Zo kunnen we verder in de toekomst.Er is veel te doen,het zuilenproject met nieuwe zuilen en onderhoud aan bestaande zuilen,het scholenproject en  voorberedingen voor het 75 jaar bevrijdingsfeest in 2020. Help ons vooruit!

Dit bericht is geplaatst in donateurs, Nieuws, Zuilenproject. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.