Broken Wings-ster 2020

Uitreiking Broken Wings-ster aan leerlingen van basis- en voortgezet onderwijs in de gemeente Epe
Op maandag 13 juli 2020 werd in aanwezigheid van o.a. wethouder E. Visser, bestuursleden van Broken Wings en leerlingen van groep 8 van de Gerardus Majellaschool in Vaassen de eerste Broken Wings ster uitgereikt op het schoolplein van deze school. Tegelijkertijd worden op symbolische wijze 4.000 sterren overhandigd die op een later tijdstip aan leerlingen van het basis onderwijs en enkele scholen voor voortgezet onderwijs in de gemeente Epe zullen worden uitgereikt.
Lees Lees hier meer.

Waarom deze ster ? Lees Lees hier meer
De Sterrenregen van Jan Duinstee.

Dit bericht is geplaatst in Expositie 2020, Historie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.