Zoektocht naar (nieuwe) informatie Tweede Wereldoorlog

Broken Wings is op zoek naar alles wat te maken heeft met de Tweede Wereldoorlog in Emst, Epe, Oene, Vaassen en omgeving.
Dus namen, foto’s, dagboeken, gebeurtenissen en goederen.
Alles wat nu, maar ook later van belang is!

De afgelopen 25 jaar hebben vrijwilligers van “Broken-Wings ’40 -‘45” veel verhalen mogen vertellen en ontdekken. Het was en is een zoektocht van verhalen over de oorlogsjaren ’40 -’45 in de gemeente Epe e.o.
De afgelopen tijd komen er steeds vaker vragen van nieuwe generaties die opzoek zijn naar het verleden van hun familie. Dit zijn mooie dingen.

Omdat wij niet alles weten doen we nu een beroep op u. Wij zijn op zoek naar namen, foto’s, dagboeken, gebeurtenissen of goederen die betrekking hebben op WO ll. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderduikers die bij u of familie waren ondergedoken en over wie u informatie heeft. Met die informatie kunnen we verder onderzoeken, ontdekken en vragen beantwoorden, die we krijgen met als doel om vrede een gezicht te geven!

U kunt het aan ons doorgeven via een e-mail, door een bericht op onze website te plaatsen, een brief te sturen of een telefoontje. Vergeet daarbij niet uw gegevens te vermelden. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.
Namens het onderzoeksteam van “Broken-Wings ’40 -‘45” alvast hartelijk bedankt!

Stichting Broken Wings ’40 -‘45
Werkgroep O en I: Manegeweg 11, 8171 ND, Vaassen
Website: www.brokenwings.nl
Mail naar Gerrit Kamphuis of Emma vd Heijden
Telefoon: 06-13718590 of 06-12020757

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Oorlogsgraven, Werkgroepen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.