Bevestiging deelname Rabo ClubSupport 2022

Afgelopen week is onze deelname RABO ClubSupport 2022 definitief geworden en is het tijd om campagne te voeren. Want iedere stem is geld waard!

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij samen met NOC*NSF, LKCA, verschillende bonden en clubs met kennis, netwerk en geld. Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving. Vanaf 16 mei 2022 kunnen clubs zich inschrijven.

Ons doel

Broken Wings heeft vanaf de oprichting in 1998 op diverse historische plekken in de gemeente Epe houten gedenkzuilen geplaatst waarvan enkele nu aan vervanging toe zijn.

En de nagedachtenis van geallieerde vliegers eren en jongere generatie blijvend herinneren aan de offers die deze dappere mensen tijdens WOII in onze regio brachten voor onze vrijheid.

Rabo ClubSupport campagne 2022

Iedereen verdient een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken.
Via Rabo ClubSupport investeren wij kennis, ons netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.
Als lid bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Lees meer over Rabo ClubSupport

Tijdslijn

Stemmen 5 september t/m 27 september 2022. Vanaf nu kun jij als lid je stem uitbrengen op clubs en verenigingen bij jou in de buurt.

Bekendmaking resultaten 3 Oktober 2022

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.