Kaartenactie bijna honderdjarige

Kaartenactie Broken Wings voor een bijna honderdjarige

In Vaassen kent bijna iedereen zijn naam :

DAVID GRIFFIN, de Britse R.A.F. vlieger en navigator die in de vroege ochtend van 28 september 1943 met zijn Halifax EB 215 neerstortte nabij de Laan van Fasna (voormalig Molenpad) in Vaassen. Als enige overleeft hij de vliegramp maar zijn 6 vliegmakkers, ‘mijn beste vrienden’, komen hierbij om. Deze ingrijpende gebeurtenis heeft, zoals hijzelf vaak vertelde tijdens zijn bezoeken aan Vaassen, een enorme invloed gehad op zijn doen en laten in zijn verdere leven.

Hij onderhield c.q. onderhoud zijn leven lang contact met de nabestaanden en tijdens Poppy Day herdenkingen in Vaassen zorgt hij elk jaar voor bloemen bij de graven van zijn vrienden altijd beseffend dat zij nooit het geluk van een gezinsleven zouden kennen.

Op zondag 6 september a.s. hoopt David zijn 100e verjaardag te vieren. Broken Wings roept hierbij donateurs van Broken Wings, inwoners van Vaassen en belangstellenden op om deze gedenkwaardige dag niet zomaar voorbij te laten gaan door David een felicitatiekaart te sturen. Hierover is vooraf contact geweest met de familie en zij ondersteunt de initiatieven vanuit de Vaassense gemeenschap van harte.

In een e-mailbericht van 1 juli jl. schreven zijn dochter en schoonzoon:

‘David zal zijn 100e verjaardag op 6 september D.V. bij ons vieren. Hij verkeert in een ongelooflijk goede conditie, loopt nog elke dag 1,5 km, heeft  een gezonde eetlust en geniet van een goede nachtrust ‘.

Uw felicitatie kunt u richten aan :
Mr David Griffin
39 Alice Avenue
Bowral
NSW Australia 2576