Nominatie

Met nog 7 inwoners van de gemeente Epe is Jan van Werven uit Vaassen, onze webmaster, genomineerd voor de uitverkiezing van Vrijwilliger van het Jaar !

In de loop van 2018 kwamen wij in contact met Jan die aangaf zijn ICT kennis en kunde te willen inzetten voor Broken Wings met name voor website en facebook. In korte tijd wist hij de website gemakkelijker toegankelijk te maken en up-to-date te houden. Daarnaast is hij als fotograaf vaak aanwezig om diverse Broken Wings activiteiten in beeld te brengen. Broken Wings is Jan bijzonder dankbaar voor zijn inzet en wij hopen dan ook van harte dat hij met zijn nominatie de hoofdprijs in de wacht sleept. Jan, veel succes !

Lees het hele artikel over Jan van Werven op gemeentewijzer.nl, pagina 2, week 40 / 30 sept. 2020.

Elk jaar worden er in de gemeente Epe vrijwilligersprijzen uitgereikt om vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Uit de binnengekomen aanmeldingen worden 8 vrijwilligers genomineerd als ‘vrijwilliger van de maand’ en geïnterviewd door de krant. De jury, bestaande uit 4 leden (1 uit elk dorp van de gemeente) kiest uit de genomineerden de Vrijwilliger van het Jaar.

De prijswinnaar/prijswinnares wordt bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie begin januari op het gemeentehuis (indien deze i.v.m. Covid -19 doorgang vindt).