Deelname Rabo ClubSupport 2021

Stichting Broken Wings ’40-’45 doet mee met Rabo ClubSupport 2021.

Stichting Broken Wings ’40-’45 geeft vrede een gezicht. Door het organiseren van herdenkingen en het geven van gastlessen over gebeurtenissen in WO2 en daarna bereiken we de jongeren in Epe/Vaassen en bespreken we met hun de gevolgen van oorlog en de kwetsbaarheid van vrede.

Ons doel
Waar bijzondere gebeurtenissen in WO2 hebben plaatsgevonden, zoals crashes van geallieerde vliegtuigen, zijn houten zuilen geplaatst met een beschrijving van de gebeurtenis die daar heeft plaatsgevonden. Er moeten nog zuilen geplaatst worden en de oudere zuilen hebben onderhoud nodig of moeten worden vervangen door meer duurzame exemplaren.

Er zijn vele verenigingen die meedoen, meer stemmen voor Broken Wings betekent meer geld voor Broken Wings. Voor de regio N.O.Veluwe doen veel verenigingen mee, maar er is ook een flink bedrag te verdelen. Doe dus mee,stem op Broken Wings en vraag ook uw vrienden ,buren en kennissen om mee te doen.
Bent u RABO lid, steun ons dan met uw stem zodat wij ons werk ook de komende tijd kunnen voortzetten. Van 4 tot 25 oktober kun jij/u je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Meer informatie over hoe u op ons kunt stemmen door middel van Rabo ClubSupport 2021 volgt binnenkort.

Alvast onze hartelijke dank voor uw medewerking!

Bestuur stichting Broken Wings ’40 – ’45.