Vrijheidsvuur: Gelderland herdenkt

Nederland staat in 2020 stil bij 75 jaar Vrijheid. Er is veel behoefte hier aandacht aan te geven, maar de maatregelen rondom het coronavirus maken dit ingewikkeld.
Wageningen45 biedt samen met Gelderland Herdenkt de mogelijkheid het Vrijheidsvuur (digitaal) thuis of op het werk te ontsteken, stil te staan bij wat vrijheid voor hen betekent én het vuur te geven aan vrienden en familie. Dit alles op een vernieuwende, leuke en digitale manier.

We doen het sámen!

Om alle Nederlanders het Vrijheidsvuur te laten ontsteken en doorgeven hebben we elkaar nodig. Op www.gelderlandherdenkt.nl/vrijheidsvuur kan iedereen een speciaal Gelderland Herdenkt kaarsje bestellen.

Samen zetten we Nederland in het licht, denken aan de prijs die betaald is voor onze vrijheid én aan wat wij zelf kunnen doen om die vrijheid te bewaken. Hoe mooi zou het zijn als heel Nederland met ons mee doet! Daarom maken we de campagne van ons allemaal! Zonder jullie lukt het ons niet. Doen jullie mee?

Campagnemateriaal
We hebben campagnemateriaal ontwikkeld dat iedere partner kan aanpassen door eigen naam en eigen logo in te voegen. De stijl blijft gelijk om zo de herkenbaarheid te waarborgen, maar ieder kan met de community communiceren met eigen identiteit.
Met het campagnemateriaal en toolkit kan iedereen op eenvoudige wijze aan de slag! De toolkit bevat uitleg, voorbeelden van social media posts en andere relevante informatie.

Relaties van Relaties
Door samen met alle relaties door heel Nederland te beginnen met het doorgeven van het Vrijheidsvuur én dit te doen in een relatief kleine tijdspanne, creëren we een enorme kans om viral te gaan. Hiermee vestigen we samen de aandacht voor dat thema dat we allen belangrijk vinden: vrede, vrijheid, de impact van oorlog, herdenken, besef en saamhorigheid.
Toolkit ontvangen?
Wens je deze toolkit te ontvangen, dan kun je dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar maartje.van.zadelhoff@wageningen.nl.

Met vriendelijke groet,

Arina Rengelink