Zoektocht naar (nieuwe) informatie WO ll

“Broken Wings ’40-‘45”

— ‘’Broken Wings” zoekt —

Alles wat te maken heeft met de Tweede Wereldoorlog in Emst, Epe, Oene, Vaassen en omgeving. Dus namen, foto’s, dagboeken, gebeurtenissen en goederen.

De afgelopen 25 jaar hebben de vrijwilligers van “Broken-Wings ’40-‘45” vele verhalen mogen vertellen en ontdekken. Het was en is een zoektocht van verhalen over de Tweede Wereldoorlogsjaren in de gemeente Epe e.o.
De afgelopen tijd komen er steeds meer vragen van nieuwe generaties die opzoek gaan naar het verleden van hun familie. Dit zijn mooie dingen, maar wij weten niet alles!

Daarom doen we nu een beroep op u. Wij zijn op zoek naar namen, foto’s, dagboeken, gebeurtenissen of goederen die betrekking hebben op WO ll. Denk bijvoorbeeld aan onderduikers die bij u of familie hebben gezeten en waar u informatie over heeft. Met die informatie kunnen we verder onderzoeken, ontdekken en vragen beantwoorden, die we krijgen met als doel om vrede een gezicht te geven!

Alles wat nu maar ook later van belang isU kunt het aan ons vertellen door een mail, een bericht op onze website te plaatsen, een brief te sturen of een telefoontje, vergeet u gegevens niet te vermelden dan kunnen we met u contact opnemen:
Stichting “Broken-Wings’40-‘45”

Werkgroep O en I: Manegeweg 11, 8171 ND Vaassen,
Website: www.brokenwings.nl
Emailadres: g.kamphuis3@chello.nl
emmavdheijden@live.nl
Telefoon: 06-13718590/06-12020757

Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.
Namens het onderzoeksteam van “Broken-Wings’40-‘45”
Alvast hartelijk bedankt!