Contact

Wanneer u contact met ons wilt opnemen, kunt u een bericht sturen via het Contactformulier

Secretariaat Stichting Broken Wings ’40 – ’45.

W. Dreeslaan 271, 8161 ZX Epe
Tel: + 31 (0) 6 199 81 543

Bankrekeningnummer:
IBAN NL02RABO0317561723
(Rabobank Noordoost Veluwe)
KvK: 08076524
ANBI-beschikking

Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.
De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.
Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van het bestuur van de Stichting Broken Wings ’40 – ’45 en/of de makers van deze website (ook niet via een eigen netwerk).
Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op deze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om de site te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site verkregen is.

3 reacties op Contact

  1. Henk Posthouwer schreef:

    Dag mevrouw/mijnheer, Voor de nieuwe unificatie bij SV-Epe zijn heel,oude lindebomen geplaatst. Vroeger stonden deze bij de boerderij van de familie Van Essen. Tijdens de laatste oorlog heeft deze familie veel mensen uit de klauwen van de bezetter gehouden. De Van Essens waren een voorbeeld voor velen. Juist hun bomen staan voor een school, zou het geen mooie gedachte zijn een herdenkingsteken in welke vorm danook bij deze bomen te plaatsen? Zo zullen ook de kinderen van de beide scholen nooit vergeten, wat zich in deze buurt in moeilijke tijden heeft afgespeeld en dat er mensen zijn geweest die zich onvoorwaardelijk hebben ingezet voor het leven van de bejaarde en gediscrimineerde medemens. Ik stuur u ook nog een link naar Epernet.nl, waarop een gedicht en foto’s van mij staan over de bomen van Van Essen. Heel graag uw reactie!

  2. arrien schreef:

    in jullie agenda op jullie site staat poppy day op 10 december

    moet 10 november zijn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.