Tentoonstelling Kinderboeken over WO ll

Tijdens de opening van de Collecties van verzamelaars is het Museum Vaassen Historie van 3 maart 2022  heeft ook Broken Wings een tentoonstelling gepresenteerd met de titel:  “Kinderboeken over WO ll”  in de hoek van het Broken Wings museum.

Tijdens de voorbereidingen van de tentoonstelling “Kinderboeken over WO ll” heeft mevr. M. Kanis haar kennis beschikbaar gesteld om de boeken te selecteren en zij heeft ook namens de Bibliotheek Noord Veluwe een aantal jeugdboeken ter beschikbaar gesteld. Zodat de boeken voor de tentoonstelling door de kinderen goed gelezen kunnen worden.

De kinderen van de basis scholen in de gemeente Epe hebben de mogelijk om in het museum en de bibliotheek de boeken  alleen ter inzage te lezen en bij interesse zijn de jeugdboeken te bestellen bij Bibliotheek Noord Veluwe. Deze tentoonstelling heeft als doel om de interesse bij de jeugd  te wekken om te gaan lezen  en dat een lidmaatschap van de bibliotheek voor kinderen tot 18 jaar gratis is.

De Tentoonstelling “Kinderboeken over WO ll” is te zien in Museum Vaassen Historie aan de Dorpsstraat 73 (schuin tegenover de Hema) en is geopend op donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Er is een traplift aanwezig en de toegang is gratis.

De Bibliotheek Noord Veluwe kunt u vinden aan de Dorpstraat 48, Vaassen. Kijk voor openingstijden op: https://www.bibliotheeknoord-veluwe.nl