David Griffin 99 jaar

Donderdag 6 september jl. werd David Griffin 99 jaar. Van zijn dochter en schoonzoon,  Jeanne en Bob Bishop ontvingen wij bericht dat hij deze dag samen met zijn familie vierde bij zijn oudste dochter in Mollymook aan de zuidwest kust (Australië). Bij toerbeurt verleent zijn familie de zorg die hij nodig heeft. Eind van deze maand keert hij weer terug naar Bowral.

Jeanne en Bob schreven dat David eerder dit jaar ernstig ten val kwam in zijn huis waarna een ziekenhuisopname van zo’n 2 maanden volgde. Niets gebroken maar wel verloor hij veel van zijn zelfvertrouwen. Nu loopt hij met hulp van zijn begeleider tenminste 1½ km  per dag. Volgens de dokter kan David, met de zorg die hij krijgt, zijn oefeningen doet en zich houdt aan het voorgeschreven dieet, de 100+  makkelijk halen !

David heeft het vaak over Broken Wings en zijn vrienden in Vaassen. Zijn dochter en schoonzoon laten hem de foto’s van de diverse evenementen zien en lezen de e-mail berichten aan hem voor.

Omdat David niet meer permanent in zijn eigen huis woont verzoekt de familie om aan hem gerichte post als volgt te adresseren :

Mr David Griffin,
c/o Mrs J. Bishop
39 Alice Avenue
Bowral NSW 2576
Australia

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.