David Griffin bedankt Vaassen

Stichting Broken Wings ontving bericht van David Griffin, via zijn dochter en schoonzoon, waarin hij zijn dank uitspreekt naar zovelen in Vaassen die hem gelukwensten met zijn 100e verjaardag. Heel veel felicitatiekaarten en brieven in Engels of Nederlands, het merendeel uit Vaassen, die hij evenals het artikel in Vaassens Weekblad, allemaal heeft gelezen. Helaas lukt het hem niet meer om iedereen persoonlijk te bedanken.

Al deze gelukwensen zijn samen met die van familie en vrienden, van Koningin Elizabeth, de premier van Australië en andere hoogwaardigheidsbekleders, verzameld in een gedenkboek.

David voelt zich goed en actief en praat heel vaak over zijn bezoeken aan Nederland en Vaassen en zijn bijzondere band met Broken Wings. Hij is zich ervan bewust dat hij zowel in Nederland als in het Verenigd Koninkrijk vrienden voor het leven heeft gemaakt.

De foto is genomen in 2017 waar David trots de Vrijheidsmedaille draagt die hem tijdens zijn bezoek aan Vaassen in april/mei 2005 ter gelegenheid van de viering van 60 jaar bevrijding in Vaassen werd overhandigd.

Dit bericht is geplaatst in English, Historie, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.