Broken Wings in komende jaren

Allereerst alle donateurs, vrijwilligers en belangstellenden een goed 2018 toegewenst. We hoepn dat het u allen goed gaat en we hopen ook dat het Broken Wings het komend jaar en de jaren daarop goed blijft gaan.

We hebben daar toch wel zorgen over, bestuur en vrijwilligersbestand vergrijst en we willen graag wat nieuw mensen voor o.a. het scholenproject.

Om ook in de verre toekomst te blijven gedenken willen we het zuilenproject ook verduurzamen. De eerste houten zuilen zijn al aan vervanging toe en we hebben nog andere zuilen op het programma staan, maar ook financieel moeten we het hebben van gaven en incidentele steun, Ook onze donateurs vergrijzen!!

U kunt ons helpen!!!

Binnenkort gaat de RABO Clubkas actie van start, waarbij het mogelijk is voor ons project een subsidie van €500? van de RABO te ontvangen.

Uiterlijk 16 maart ontvangen RABO leden een uitnodiging om te stemmen.      Heeft u een RABO rekening (particulier) dan kunt u zich gratis als lid bij de RABO aanmelden. Wie voor 1 maart lid is krijgt een schriftelijke uitnodiging om te stemmen. Lid worden gaat eenvoudig via de RABO site

Zo kunt u ons eenvoudig en goedkoop helpen

Gelukkig hebben wij in het verleden eerder steun van de RABO gekregen en we hopen nu ook weer op UW medewerking.

Dit bericht is geplaatst in donateurs, Educatie, Nieuws, Zuilenproject. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.