Geef Vrede een Gezicht

Broken Wings geeft Vrede een Gezicht,

Dat is ons motto, dat doen we het hele jaar door met herdenkingen op de begraafplaatsen in Epe en Vaassen bij de graven van de vliegtuigbemanningen. We laten zien wie ze zijn, jonge jongens nog.    Ook op 4 en 5 mei o.a bij het monument voor de Industrie.

Het verhaal wordt doorgegeven op de gastlessen, ook in Oene voor leerlingen van “de Bongert”

Helpt u ons ook hiermee? Wij hebben nog mensen nodig die het verhaal verder vertellen op de gastlessen. Kijk eens op onze vacaturelijst!  Ook onze donateurs worden minder door ouderdom, maar vrede blijft belangrijk, ook voor u en uw kinderen. Help ons het verhaal levend te houden en aan vrede te blijven werken!

Voor het onderhouden en plaatsen van de gedenkzuilen en monumenten, voor het scholenproject, het verzamelen en vastleggen van verhalen,onderzoek en samenwerking met de veteranen van nu, die hun verhalen over de vredesmissies kunnen vertellen, voor dit alles hebben we uw bijdrage echt nodig.

Print de machtigingskaart of stuurde gegevens op naar Secretariaat Broken Wings 40-45.   Willem Dreeslaan 271.  8161 ZX Epe.

Dit bericht is geplaatst in donateurs, Educatie, Foto's, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.