Boek “Gevallen Helden”

Het is alweer 10 jaar geleden dat het boek “Gevallen Helden” van Gerrit en Silvie Kamphuis is uitgekomen. In het boek staat alles wat – op dat moment – bekend was over vliegtuigcrashes in de gemeente Epe, zowel Geallieerde als Duitse crashes worden uitgebreid behandeld. Ruim 300 bladzijden met vele illustraties, echt een aanrader!

Omdat er na- en door- de uitgave van het  boek eind 2012 weer nieuwe informatie is beschikbaar gekomen hebben Gerrit en Silvie hiervoor een aparte website opgezet. Hier kunnen de kopers (en nieuwe kopers) van het boek aanvullingen vinden.  Er is ook een forum ingericht waarop ieder nieuwe informatie of juist vragen kan plaatsen.

Breng dus een bezoek aan de nieuwe site: www.gevallenhelden.nl
presentatie boek gevallen helden 2012 021
Het boek is verkrijgbaar bij Gerrit Kamphuis, bij het museum Vaassen Historie, uitgeverij Gelderland en lokale boekhandel.
Op de website zijn ook delen in het Engels vertaald los te
bestellen: 11 delen met alle foto’s en informatie als e-book!

Dit bericht is geplaatst in English, Historie, Nieuws, Werkgroepen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.