Vacature Fondsenwerver

Vind je het ook zo belangrijk om voor ons leven in vrijheid op te komen, stichting Broken Wings stelt zich tot doel om hen die hun leven gaven in WO2 voor de vrijheid van de Veluwse bevolking e.o. te eren en komende generaties te blijven herinnneren aan de offers die zij brachten. Hiervoor hebben we ca 35 vrijwilligers in verschillende werkgroepen. We zoeken nog een spontane en positieve vrijwilliger die zich graag wil inzetten voor het werven van gelden en diensten om onze doelen financieel te kunnen blijven realiseren.

FONDSENWERVER

Functieeisen:

Affiniteit en ervaring met fondsenwerving, commerciele instelling, bekend met ondernemers, lokale en regionale bestuursorganen, een flexibele actieve, enthousiaste, assertieve zelfstandige en verantwoordelijke houding. De vrijwilliger heeft communicatieve vaardigheden en kan goed in teamverband werken. Collegiale houding tegenover medevrijwilligers.

Taak:

Je bent verantwoordelijk als vrijwilliger om voor de Stichting Broken Wings ’40-’45 gelden of diensten te werven om onze doelen te blijven realiseren, de verschillende werkgroep voorzitters kunnen een beroep op je doen om voor hun specifieke projecten gelden of diensten te werven. Je onderhoud contacten en legt verantwoording af aan de penning meester en het bestuur. Je overlegt en communiceert met het bestuur, de werkgroep voorzitters en geldverstrekkers en je krijgt ondersteuning van het secretariaat. Je bent creatief in het zoeken naar gelden en diensten

Werkdagen: We zoeken een vrijwilliger die zijn/haar eigen tijd kan indelen

Mocht u meer informatie willen hebben over deze vacature dan kunt u contact opnemen met Jan Isings, (penningmeester) op tel nr 06-36294797. Meer info over ons is te vinden op onze Facebookpagina.

Dus: Draag jij graag je steentje bij aan de doelstelling van onze stichting? En wil je onderdeel uitmaken van onze gezellige en professionele vrijwilligersorganisatie? Reageer dan snel! Stuur je CV en motivatie naar j.h.isings@hetnet.nl of neem contact op met een van de andere bestuursleden.

Dit bericht is geplaatst in Vacatures. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.