Nieuwe website “Gevallen Helden”

Het is alweer een paar jaar geleden dat het boek “Gevallen Helden” van Gerrit en Silvie Kamphuis is uitgekomen . In het boek staat alles wat – op dat moment – bekend was over vliegtuigcrashes in de gemeente Epe, zowel Geallieerde als Duitse crashes worden uitgebreid behandeld. Ruim 300 bladzijden met vele illustraties, echt een aanrader!

Omdat er na- en door- de uitgave van het  boek eind 2012 weer nieuwe informatie is beschikbaar gekomen hebben Gerrit en Silvie hiervoor een aparte website opgezet. Hier kunnen de kopers (en nieuwe kopers) van het boek aanvullingen vinden.  Er is ook een forum ingericht waarop ieder nieuwe informatie of juist vragen kan plaatsen.

Breng dus een bezoek aan de nieuwe site: www.gevallenhelden.nl

Boeken zijn nog verkrijgbaar bij Gerrit,bij het museum Vaassen Historie, uitgeverij Gelderland en lokale boekhandel.

Op de website zijn ook delen in het Engels vertaald los te bestellen: 11 delen met alle foto’s en informatie als e-book!Easy_Prey-188x300                                                                                     Mr-2-188x300 Victim_of_the_Abbeville_Boys-188x300

presentatie boek gevallen helden 2012 021

Dit bericht is geplaatst in English, Historie, Nieuws, Werkgroepen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.