Het Scholenproject, doet u ook mee?

Ook de afgelopen maanden is er nog veel gebeurd :

Er was een herdenking met “het Mosterdzaadje” in Gortel op 6 april, op 31 maart was er nog een gastles met CBS “de Goede Herder” in Vierhouten bij het verscholen dorp.,daar ging ook de Sprengeschool heen op 10 april. De begraafplaats op de Tongerenseweg in Epe werd bezocht door RSG Noord-Oost Veluwe op 18 april.

In juni was er een herdenking met basisschool “de Bongert”in Oene bij het monument aan de Bartjesbrug  en op 23 aug is de K.Norelschool uit Epe naar het Verscholen Dorp in Vierhouten geweest.

Er was ook nog een fietstocht met campinggasten vanaf ’t Hinkel met uitleg door hans Achterbergh.

Dit alles mogelijk gemaakt door goede begeleiders Adri Pol, Hans Achterbergh, Judith Regterschot en Theo Schaefers.  Helaas namen we ook afscheid van Theo die nu andere taken moet waarnemen,

Uw hulp is onmisbaar, wij kunnen alleen dit werk voortzetten als u ons steunt, als vrijwilliger (nog diverse vacatures) maar zeker ook financieel. Onze groep donateurs veroudert en wordt kleiner, onze vrijwilligers en bestuursleden worden ook ouder. U kunt er voor zorgen dat het werk ook in de toekomst verder gaat! Meld u NU aan !!

Dit bericht is geplaatst in donateurs, Educatie, Foto's, Nieuws, Werkgroepen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.